Hallo medewerkers van Ter Marse, 

Een aantal maanden geleden hebben wij Joppie geadopteerd bij jullie. Inmiddels gaat Joppie door het leven als Rover. Rover doet het fantastisch bij ons en wat genieten we van hem!

Rover weet precies wat hij wel en niet wil. Het belangrijkste voor hem is absoluut aandacht! Wanneer we uit bed komen of weer thuis komen begint meneer hele gesprekken te voeren en wil hij het liefst geaaid worden. Hij volgt ons dan ook echt overal. Wanneer we op de bank zitten wil meneer er bij of gaat hij voor ons op het vloerkleed liggen. Gaat we naar de keuken, dan gaat Rover mee. Doen we de was in de wasmachine, dan gaat Rover mee. Rover is echt een hele sociale, interactieve kat.

Rover is ook er gesteld op op tijd eten! Elke avond krijgt hij nat voer, ergens tussen 17 en 18 uur. Zijn we een keer later, dan zit meneer boven aan de trap heel gemeen te miauwen, in tegenstelling tot normaal, dan stormt meneer naar beneden om ons te begroeten. Toen Rover bij ons kwam wonen was het best een mager beestje, inmiddels is hij mooi op gewicht gekomen.

We hopen dat Rover blij is met zijn plekje, wij zijn in ieder geval erg blij met hem.

Groeten Ayolt en Peter-Jan

Dier in de spotlight

Drukke maar lieve hond zoekt warme mand

Lees verder ...

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...