vrijdag, mei 29, 2015
Text Size
   
Dierenasiel Ter Marse
Ter Marse PDF Afdrukken E-mail

 

Dierentehuis Ter Marse is opgericht in 1968 met als primaire doel de opvang van zwerfdieren en dan vooral zwerfhonden en katten.

In de periode voor 1968 hadden deze dieren een tijdelijk onderkomen bij het politiebureau.

Omdat dit niet de ideale oplossing was, werd besloten om een asiel te beginnen in de gemeente Stadskanaal, waardoor op een professionele manier zwerfdieren opgevangen konden worden.


Voor een groot deel wordt de dagelijkse verzorging door vrijwilligers gedaan. Dat wil niet zeggen dat het asielwerk vrijblijvend en amateuristisch is. Integendeel! De maatschappij stelt op alle fronten hoge eisen.

Mensen willen uitstekend geïnformeerd worden en ze zijn gewend aan goede service en kwaliteit. Ook van ons asiel verwacht de klant kwaliteit, dit proberen wij dan ook zoveel mogelijk te bieden.

Ons asiel doet er alles aan om het de dieren zoveel mogelijk naar de zin te maken.Toch hebben honden en katten het liefst een eigen huis en een eigen baas. Daarom zetten wij ons in om dit mogelijk te maken.

U kunt ons daarbij helpen door donateur te worden van ons tehuis, Voor minimaal 15 euro per jaar, hiervoor krijgt u 4 keer per jaar onze nieuwsbulletin toegestuurd, en blijft u op de hoogt van de laatste nieuwtjes van ons dierentehuis.

 

 

 
Openingstijden PDF Afdrukken E-mail

Openingstijden dierentehuis Ter Marse:

Maandag t/m vrijdag van 13.30 tot 16.30 uur. Donderdagmiddag gesloten.
Zaterdag van 11.00 uur tot 16.00 uur

Voor het halen en brengen van pensiondieren zijn wij ook geopend op werkdagen van 10.00 tot 12.00 uur. Op zaterdag zijn wij geopend tussen 11.00 uur tot 16.00 uur

Bezoekadres: Stelmaker 10, 9502 KA Stadskanaal.

Voor spoed gevallen kunt u buiten de openingstijden in contact komen met de Dierenambulance via het landelijke nummer: 0900-0245

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 16.30 uur. Ons telefoonnummer is 0599-614905. Donderdagmiddag zijn wij niet telefonisch bereikbaar.

Zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur.

Voor vragen over de dieren kunt u tevens mailen, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Voor overige vragen Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 
Pensionformulier PDF Afdrukken E-mail

U kunt vanaf vandaag het pension formulier wederom downloaden om uw aanvraag in te dienen. Uitprinten, invullen en voorzien van u handtekening en opsturen naar:

Dierentehuis Ter Marse
Stelmaker 10
9502KA Stadskanaal

Pas als reserveringsbedrag is overgemaakt, kunnen wij uw dier inplannen.
Het is alleen voor de schoolzomervakantieperiode nodig, buiten deze vakantie om, kunt u gewoon telefonisch reserveren.

Formulier: klik hier !