Artikelen

Leuke anekdotes, belangrijke berichten enz.. U vindt het op deze pagina.

Wij willen u graag voorstellen aan Jasmijn, ons dier van de maand. Deze lieve dame op leeftijd zit helaas voor de tweede keer in ons dierentehuis.

Jasmijn is voor het eerst bij ons in het dierentehuis terechtgekomen toen ze 2 jaar oud was. In februari 2001 heeft ze toen een nieuw baasje gevonden. Dolblij waren zij met haar. Helaas zit Jasmijn nu weer bij ons, op een leeftijd van 16 jaar, omdat haar baasje overleden is. Wij hebben dan helaas ook heel weinig informatie over haar. Jasmijn komt bij de verzorgers over als een lief dametje, maar wel één met een eigen willetje. Ze slaapt graag, maar als ze wakker is vindt ze aandacht wel heel erg leuk. Ze is er alleen niet van gediend als je haar "dwingt" tot iets, maar dat is toch ook logisch?

Jasmijn zit in een verblijf met 1 andere kat, Ikkie, dit gaat prima, Jasmijn gaat haar eigen weg en Ikkie doet dit ook. Komen ze elkaar tegen dan blazen ze even tegen elkaar, maar daar blijft het dan ook bij.

Nu snappen wij dat er veel mensen zijn die Jasmijn snel weg klikken vanwege haar leeftijd, maar de verzorgers vinden dat ook zij een gouden mandje verdiend. Zij kan er ook niks aan doen dat ze voor de 2e keer bij ons verblijft. Als u haar nog een aantal mooie jaren gunt, neemt u dan snel contact met ons op

Ons asiel doet er alles aan om het de dieren zoveel mogelijk naar de zin te maken.Toch hebben honden en katten het liefst een eigen huis en een eigen baas.

Bent u op zoek naar een geweldig gezelschapsdier en begeeft u zich graag in de vrije natuur? Dan is één van onze honden voor u vast de geschikte kameraad.

Als u denkt meer een kattenmens te zijn, iemand die geniet van de rust die een kat met zich meebrengt, kijk dan eens bij het overzicht van de katten die wij momenteel in ons tehuis hebben.

Onze dierenambulance haalt voornamelijk dieren op die hun huis kwijt zijn geraakt, of erger, op straat zijn gezet.

We hebben een binnen- en buitenverblijf en proberen de dieren zoveel mogelijk in groepsverband te huisvesten, zodat ze zich niet vervelen.

Uiteraard zijn we blij als onze dieren een heerlijk plekje vinden. Lees hier de verslagen van blije baasjes en hun dier.

Zoekt u een nieuwe baas voor uw huisdier maar plaatst hem of haar liever niet in een asiel, ook dan bent u bij ons aan het goede adres.

 

Hoe werkt bemiddeling:

Het beste kunt u een email naar ons sturen met de gegevens van uw huisdier, vermeld daarin de bijzonderheden(naam, reden herplaatsing, gedrag,leeftijd enz.) en wat voor omgeving/baas u voor uw huisdier zoekt. Vermeld ook duidelijk uw telefoonnummer en/of e-mailadres, zodat geïnteresseerden contact met u kunnen opnemen. Uw hond wordt dan voor een maand op onze site gezet en dan verwijderd, tenzij u aangeeft dat u nog geen geschikt baasje heeft gevonden.

Wat zijn de kosten:
Het bemiddelen van honden is kosteloos

Meer informatie
Wilt u hier meer over weten, neemt u dan gerust contact op.

Hoe werkt bemiddeling:

Het beste kunt u een email naar ons sturen met de gegevens van uw huisdier, vermeld daarin de bijzonderheden(Naam, reden herplaatsing, gedrag,leeftijd enz.) en wat voor omgeving/baas u voor uw huisdier zoekt. Vermeld ook duidelijk uw telefoonnummer en/of e-mailadres, zodat geïnteresseerden contact met u kunnen opnemen. Uw kat wordt dan voor een maand op onze site gezet en dan verwijderd, tenzij u aangeeft dat u nog geen geschikt baasje heeft gevonden.

Wat zijn de kosten:
Het bemiddelen van katten is kosteloos.

Meer informatie
Wilt u hier meer over weten, neemt u dan gerust contact op.

Vacatures

Dierentehuis ter Marse heeft als voornaamste doel het opvangen van thuisloze honden en katten binnen de gemeenten Stadskanaal, Vlagtwedde, Borger-Odoorn en Hoogezand-Sappemeer. Behalve een dierenasiel zijn we ook een dierenpension voor honden en katten. Ons team bestaat uit 5 medewerkers. Het team wordt ondersteund en geholpen door een flink aantal vrijwilligers.

Wij zijn op zoek naar een:

Lees verder ...

Dier in de spotlight

Lieve kat met eigen willetje zoekt een huisje

Lees verder ...

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...