Lieve poes zoekt nieuw huisje.

Hallo mijn naam is sammy, ik ben een poes van 8 jaar oud. Ik ben gesteriliseerd, gechipt, heb een paspoort waar mijn inentingen in staan en ben onlangs gezond verklaard. Helaas moeten mijn baasjes afscheid van mij nemen omdat ik mijn rust nodig heb, wat ik niet kan vinden hier omdat er nog andere diertjes rond lopen. Mijn baasjes zijn mij ook wel eens kwijt geweest en toen zat ik bij een meneer in huis waar het lekker rustig is. Ik hou dus van rust en aandacht. Ik wil ook wel lekker tegen je aan liggen, op schoot zitten en in de nek zitten vind ik ook fijn. Maar ik mag ook graag naar buiten gaan. Ik maak vaak ruzie met andere dieren en kinderen vind ik ook niet zo fijn. Ik houd van rustige mensen.

Vanwege dat ik aandacht en rust vraag kan ik wel eens en ongelukje in huis doen (plas). Maar mijn baasje zijn er van overtuigd dat als ik in een rustig liefdevol huisje kom dat ik dit allemaal niet meer doe, ik kan namelijk heel lief zijn.
Mijn ras is half siamees/ korthaar.
Ik ben geboren op: 1-9-2009.
Graag zouden mijn baasjes de eerste periode op de hoogte gebracht willen worden over hoe het met mij gaat.

Voor meer info kunt u mailen naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 0612226893
Of: 0618449483
Groetjes Sammy, en fam Kuipers.

Dier in de spotlight

Drukke maar lieve hond zoekt warme mand

Lees verder ...

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...